Peticija za

Rampe na Vilsonovom šetalištu

Aida Hadzic Aida Hadzic · Kanton Sarajevo, Federacija Bosne i Hercegovine, BA
Rampe na Vilsonovom šetalištu
Infrastruktura u Kanton Sarajevo, Federacija Bosne i Hercegovine, BA

Svjedoci smo kako vozači automobila svakodnevno prolaze Vilsonovim šetalištem u periodu zabrane, što zbog nesavjesnih vozača, što zbog neinformisanosti vozača koji nisu iz Sarajeva. Time se svakodnevno ugrožava sigurnost građana, posebno djece.

Postavljanje rampi na raskrsnicama gdje automobili mogu proći moglo bi riješiti taj problem.

U sklopu ove inicijative, naglašavamo da je potrebno naći bolje rješenje za prilaz parkingu Elektroprivrede, obzirom da se dešava da vozači izvan radnog vremena prilaze istom. Privremeno rješenje za ovaj problem može biti obavezno stavljanje jasno vidljive oznake na vozila koja imaju dozvolu za pristupanje ovom parkingu.

Ranije su građani pojedinačno apelovali na ovaj problem i tražili slična rješenja, a sada pokrećemo peticiju kako bi ova inicijativa konačno zaživjela.

27 Potpisa

Wireframe avatar loader Wireframe avatar loader Wireframe avatar loader Wireframe avatar loader Wireframe avatar loader Wireframe avatar loader

Vijesti

Više ažuriranja...
Aida Hadzic
Aida Hadzic
Pokrenuo ovu peticiju prije 2 sedmice
27 Potpisnika
473 potrebno do 500
Potpisivanjem prihvatate Pravila privatnosti, te pristajete na primanje povremene obavijesti o peticijama. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.